Kleding nieuws

Afgelopen weken zijn wij druk in de weer geweest om alle spelende leden te voorzien van nieuwe wedstrijdkleding. Vanaf morgen is iedereen voorzien van de juiste kleding en zien alle teams van Fiducia er tip top uit. Dank aan iedereen die ons geholpen heeft. 

Een aantal leden wacht nog op een bestelling, die ze geplaatst hebben op onze webshop. Komende week zullen deze bestellingen uitgedeeld worden. (op een enkele bestelling na is alles binnen)

Vanaf nu gaan we als volgt te werk;

  • Heb je kleding die niet meer past of ben je een nieuw lid bij Fiducia, dan neem je contact op met de kledingcommissie per mail of telefonisch. Voor de gegevens klik hier
  • Mocht je kleding kwijt zijn of is er iets kapot, neem ook dan contact met de kledingcommissie op
  • Wil je andere kleding, zoals trainingsbroek, trainingsjack, tas etc. willen bestellen, ga dan naar webshop. De webshop is een aantal keren per seizoen open. Na de sluitingsdatum zullen de bestelling geregeld gaan worden en duurt het ongeveer 6 weken voordat het bij Fiducia geleverd gaat worden. Je kunt eventueel vooraf trainingsbroeken en jassen passen bij Fiducia, zodat je weet dat je de juiste maat besteld. Hiervoor kun je contact opnemen met de kledingcommissie. Je kunt nu tot 15 oktober bestellen en deze bestelling zal eind november dan klaar zijn. 
  • De komende periode zullen er extra items te bestellen zijn bijvoorbeeld als cadeautje tijdens de feestdagen. Meer informatie hierover volgt de komende weken. Houdt de website dus goed in de gaten. 

Mocht je vragen hebben, spreek ons aan, stuur een mail of bel ons even.

De kledingcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:
Bitnami