We gaan weer beginnen

Na een aantal weken voorbereiding is afgelopen zaterdag, 7 september, het nieuwe korfbalseizoen begonnen. Best wel spannend voor velen, een nieuw team, nieuwe trainers/coaches, een hogere paal, een grote bal, ja het is even wennen. 6 seniorenteams, een midweek team, 3 juniorenteams, 3 B teams, 2 C teams, 3 D teams, 5 E teams en een F team gaan er alles aan doen om het kampioenschap binnen te halen.

Gelukkig zijn alle jeugdteams voorzien van trainers en coaches. Voor senioren 3 en 4 wordt nog steeds gezocht naar een trainer/coach. Wie wil deze enthousiaste groep 1x per week op woensdag voorzien van trainingsstof en wil op zaterdag een uurtje langs de lijn ze na de overwinning helpen ?

Dan even een rondje langs de velden afgelopen week;

Senioren 1,2 en 3 wisten hun wedstrijd te winnen. Atlantis 2 was voor senioren 4 een maatje te groot. Fiducia 5 pakte wel beide punten, maar Fiducia 6 moest de meerdere bekennen in SDO.

De midweek stond 4 doelpunten voor, maar moesten toch één punt aan Koveni meegeven richting Nieuwegein.

De A1 speelde de eerste wedstrijd in de Overgangsklasse. Groen Geel bleek te sterk, als is de uitslag wat vertekend. De A2 verloor nipt en de A3 wist nipt te winnen tegen Sporting Trigon A1

Dan onze B teams. De B1, in een flink gewijzigde samenstelling, kon de eerste wedstrijd in de hoofdklasse niet winnen. Woudenberg bleek te sterk. Ook de B2 en B3 wisten geen punten te pakken. Hopelijk hebben jullie komend weekend meer succes.

Ook de C1 wist niet van Woudenberg te winnen, maar de C2 haalde het eerste punt binnen in deze competitie

De D1 behaalde een mooie overwinning. De D2 en D3 hadden het moeilijker. Veel van deze spelers spelen voor het eerst in 2 vakken en dat is best wel even wennen. De komende weken zal het vast beter gaan en pakken jullie hopelijk ook de eerste punten.

Met maar liefst 5 E teams starten we deze competitie. De E1 en E2 behaalde een krappe overwinning en helaas de E3 en E4 moesten de punten aan de tegenstander laten. De E5 had het moeilijk. Vorig jaar allemaal in de F en nu in de E en dus een grotere bal en hogere korf. Hier moet nog even goed op getraind worden en dan komt het helemaal goed.

Tot slot onze jongste jeugd de F1. Een aantal vorig jaar nog Kangoeroe en nu wedstrijden spelen, spannend. Maar wat deden jullie het goed. 3 doelpunten en jullie tegenstander maar 1, dus een prachtige overwinning. Ga zo door.

Morgen weer een vol programma op ons veld. De E1, E2 en D1 trappen om 9.30 uur af. Daarna volgen de F1, Fiducia 5, B3, A2, D3, Fiducia 4, de B1en de B2. Om 14.00 uur speelt ons tweede hun eerste thuiswedstrijd en aansluitend ons vlaggenschip om 15.30 uur. Onze A1 sluit om 16.50 uur de dag. De overige teams spelen uit.

Alle teams hopen op veel support. De weersvoorspellingen zijn goed, dus kom heerlijk genieten langs de lijn.

In de kantine kunnen jullie weer genieten van heerlijke pistoletjes met filet americain, uitjes en ei. Na de wedstrijden zijn er overheerlijke spareribs met friet voor 10 euro.

Tot morgen allemaal