Collectanten Jantje Beton gezocht

Ook dit jaar zullen wij als korfbalvereniging Fiducia weer collecteren voor Jantje Beton.

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer mensen, meer kunnen spelen.

Wie wil ons in de periode van 2 tot en met 6 maart 2 uurtjes helpen met collecteren? Leuk om als jeugdteam met je coach/trainer te doen, dus wie meldt zich aan? Wij hopen op veel aanmeldingen, want samen maakt sterk.

Aanmelden kan via collecte aanmelden

Laten we er met elkaar voor zorgen dat we een prachtig bedrag voor zowel Jantje Beton als de vereniging binnen halen.

Verder is het mogelijk om digitaal een bedrag te doneren in onze digitale collectebus. Stuur deze QR code hieronder door aan familieleden zodat zij ook Jantje Beton en Fiducia kunnen steunen.

Qr

Alvast bedankt