Kantine Verbeteren?

Wij zitten als vereniging alweer drie jaar met veel plezier in onze “nieuwe” kantine, maar door intensief gebruik en nieuwe, frisse ideeën voor verbeteringen van de kantine zorgen er ook voor dat we onderhoud willen gaan uitvoeren in de kantine.

Binnen de commissies hebben we een inventarisatie gedaan van de gewenste aanpassingen aan onze kantine. Graag willen de inventarisatie met alle leden en belangstellende bespreken en dan de benodigde acties in gang zetten.

Aan de hand van het budget zullen we snel mogelijk starten met een aantal ideeën en kan het gebeuren dat er ook aantal doorgezet worden naar 2021.

Punten welke al aangedragen zijn;

• Muurschildering maken in de vide voor de bar om van de grote witte vlakken af te komen, en dit te combineren met akoestiek verbeterende panelen;
  • Het ophangen van een whiteboard in de bestuurskamer t.b.v. de coaches voor de voorbespreking of tijdens de rust;
  • Aanschaffen en ophangen van een scherm in de bestuurskamer voor evaluatie van wedstrijden en te gebruiken voor tactische besprekingen;
  • Het ophangen van het bord “Vrienden van Fiducia”;
  • Schilderen van de achterwand bij de bar;
  • Ophangen van lampen t.b.v. het aanlichten van de bar.

Op 14 januari willen we dan ook eenieder uitnodigen om in de kantine aanwezig te zijn om 20:00 zodat we een gezamenlijk eventuele besluiten kunnen nemen.

• Onderwerp: aanpassingen Fiducia kantine
  • Wanneer: 14 januari om 20:00